112

DAH LAMA DERITA EKZEMA ?

"Hampir 58.60% orang Malaysia terseksa dengan masalah ekzema yang kronik"

Mari Usaha dan Ikhtiar Untuk Merawat Sebelum Terlambat!

Jangan Risau KoalinOud Ada Kelulusan dan Selamat Digunakan

JOM DENGAR MANFAAT KAOLINOUD DARI Dr ARSYIKIN!

Jangan Risau ! Sekarang Tengah Ada Harga Promosi

Feedback Pengguna KAOLINOUD!

Ibrahim Yusof

Slowly hilang. Even wife saya kena
panau kudis baru2 ni pun hilang cepat.

Ruzila Hamzad

Macam-macam saya pakai tak menjadi.
Alhamdulillah dalam 3hari ekzema
saya dah kering.

Wahida Razak

Doktor klinik ada bagi untuk sapu muka.
dia cakap krim ni selamat.

Namun, sejak berikhtiar dengan KaolinOUD Body Wash dan Homeopati, rata-rata 95% telah berjaya pulih dan pengguna semakin yakin dengan diri apabila kulit semakin bersih!

Selepas melahirkan anak ketiga, perut saya mengalami gatal-gatal ( Stretch mark ) semakin banyak. lepas guna mandian gaharu kaolinoud. Parut pun hilang kulit makin lembap dan tegang.
MAHIZAH IBRAHIM
Sebelum ni badan gatal teruk asyik nak menggaru je sampai tinggalkan kesan parut hitam dekat badan tambah-tambah lagi musim pkp ni stress nak cari penyelesaian, Tapi selepas terbaca iklan dekat facebook tentang sabun ini saya terus cuba. Alhamdulillah dalam masa 3 hari gatal-gatal dah makin hilang dan parut pun makin hilang
ENCIK HAMAPI
Saya dah cuba macam-macam krim dari farmasi. Tapi takde kesan pun sampai saya putus asa. Namun lepas direkomen oleh kakak saya dan saya ikut pantang yang diberi oleh perunding kesihatan. Perubahan yang sangat menakjubkan keatas masalah ekzema saya.
MARIAM YUSOH
Bayi saya dari kecil mengalami alahan susu dan ekzema , kulit kering dan berair. Selepas berjumpa pakar kulit, Beliau mencadangkan saya menggunakan mandian gaharu kaolinoud. Alhamdulillah dalam masa seminggu dah semakin pulih. Sekarang dah tiada lagi masalah ini. Terima kasih kaolinoud.
SULIZA MANSUR
Sebelum menggunakan kaolinoud, saya mengalami kulit mengeras, jari gatal, alahan pada sabun, pecah-pecah tumit. Setelah mencuba mandian gaharu kulit semakin lembut dan lembap
ENCIK IBRAHIM
Suami saya mengalami kulit sensitif , kering dan berpanau di bahagian muka. Selepas guna 1 botol mandian gaharu ni, terus hilang.
AISYAH DAUH

HARGA ASAL

RM240

WHATSAPP SEKARANG UNTUK
50% PROMOSI! DAN HADIAH ISTIMEWA

Hubungi Customer Service : +60 19-900 2421

WALK-IN TO GET CONSULTATION!

ISWANAH GLOBAL SDN BHD

ISWANAH GLOBAL SDN BHD